Zásady ochrany osobních údajů

Klient uděluje dobrovolný souhlas se zpracováním údajů prostřednictvím formuláře na dobu do jeho odvolání. Souhlas může být kdykoli odvolán přes webový formulář  ve spodní části tohoto textu nebo na uvedených e-mailech.

 

Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je

2.  Mgr. Soňa Sofi Radnotyová, Terezínská 702/7, Praha 9 Letňany, 190 00, IČO 88893634 (dále jen: „správce“).

3. Kontaktní údaje správce jsou

  • adresa: Terezínská 702/7, Praha 9 Letňany, 190 00
  • https://www.vestirna-u-sonjy.cz/
  • email: sisonyja©seznam.cz,  vestirnausonjy©gmail.com
  • telefon: +420 605787 676

4. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat.

  • jméno a příjmení
  • telefonní kontakt
  • emailový kontakt
  • adresa pro fakturaci
  • číslo bankovního účtu (ze kterého odešlete platbu za objednávku, pokud nezvolíte platbu hotově)
  • datum, čas a místo narození (nejedná se o kompletní rodná čísla)

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění objednávky.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění poptávky a objednávky mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání informací o navazujících kurzech a akcích) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

2. Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky, a jejich poskytnutí je nutným požadavkem pro uzavření a plnění objednávky (bez poskytnutí osobních údajů není možné objednávku uzavřít či jí ze strany správce realizovat)
  • k evidenci a doručování objednávek a faktur
  • k telefonické či emailové komunikaci
  • zasílání obchodních sdělení o kompletní nabídce poskytovaných kurzů a jejich případných pokračování

IV.

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po ukončení výmaz)
  • po dobu nejdéle tří let pro účely marketingu, není-li dříve odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů s žádostí o výmaz dat, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu; po uplynutí této doby nebo v případě odvolání souhlasu s uchováváním osobních údajů spolu s žádostí o výmaz, správce všechna data poté vymaže
  • osobní údaje v souladu s daňovým, účetním a archivačním řádem po dobu nejvýše deseti let

V.

Příjemci osobních údajů

1. Příjemci osobních údajů jsou:

  • osoby podílející se na dodání služeb a realizaci plateb na základě smlouvy
  • poskytovatel emailu pro účely spojených s jeho provozováním
  • osoby zpracovávající účetnictví a daňové evidence pro plnění této právní povinnosti

2. Toplist statistika návštěvnosti webu probíhá zásadně na pozadí, tento sběr dat slouží pouze pro statistické účely, správce s nimi nijak dále nepracuje.

3. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním elektronicky na email správce uvedený v čl. I. těchto podmínek.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům má přístup jen on sám, jelikož je zároveň administrátotorem i správcem webových stránek 

    https://www.vestirna-u-sonjy.cz/

VIII.

Závěrečná ustanovení

1. Odesláním poptávky či objednávky potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů, a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých webových stránkách a zároveň Vám může zaslat novou verzi těchto podmínek na Vaši emailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.


Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25. 5. 2018.

 

 

 

Zásady ochrany osobních údajů

Jméno a příjmení

Kontakt

Věštírna U Sonjy Terezínská 702/7
Letňany
Praha 9
190 00
telefon 605 787 676
IČO 88893634
čú Fio banka 87874818/2010
vestirnausonjy@gmail.com

sisonyja@seznam.cz