Úplněk a zvěrokruh

 

Jak úplněk působí na zrozence jednotlivých znamení zvěrokruhu?

 

Beran

Při úplňku býváte ve špatné náladě, netrpěliví a předráždění. Proto se raději nepouštějte do závažných jednání a důležitých rozhodnutí.

 

Býk

Hlavou se vám honí nejrůznější nápady a většinou i špatně spíte. Cítíte nespokojenost a toužíte po všestranné činnosti.

 

Blíženci

Svit Měsíce vás stimuluje a čerpáte z něj vůli i odvahu, je to ideální období pro konkretizaci vašich plánů, ale vašemu odhodlání jet na plný plyn vaše možnosti  leckdy nestačí.

 

Rak

Za úplňku se probouzí váš soutěživý duch a začínáte toužit po různých věcech, což někdy může vést až k závisti.

 

Lev

Býváte ve výborné kondici a především v této době rádi utrácíte za pěkné věci, protože chcete oslnit druhé. Proto se hlavně v tyto dny chovejte skromněji.

 

Panna

Vaše praktické vnímání života je při úplňku ohroženo a podléháte syndromu opuštěnosti. Proto jste v tento čas náchylní k výstřelkům.

 

Váhy

Měsíc v úplňku působí obzvlášť silně na vaši citlivou duši a můžete se cítit nepochopeni více než kdy jindy.

 

Štír

Ztrácíte zábrany a zlo se tlačí na povrch, proto je zbytečné od vás cokoliv žádat. Druzí vás zkrátka nezajímají.

 

Střelec

Většinou jste při úplňku roztomilí, ale zároveň povrchní. Pokud se druzí nechovají podle vašich očekávání, považujete je za špatnou společnost.

 

Kozoroh

Snažte se zbavit nepříjemných pocitů z pronásledování a obav z druhých lidí. Při úplňku se často noříte do minulosti a máte sklon vidět vše černě.

 

Vodnář

Přemýšlíte a hloubáte o všem možném i nemožném a lidi v okolí tím přivádíte do rozpaků. Kladete jim nejrůznější otázky a vyžadujete odpovědi.

 

Ryba

Za úplňku je nejlepší si vás moc nevšímat, protože vaše rozpoložení je každou chvíli jiné. Luna ve vás probouzí veselí i vlídnost a pak zase velké chmury.