Kadidlo a vonné tyčinky

 

Vonný kouř patří mezi nejrychlejší způsoby, jak můžete dát vesmíru vědět o svých potřebách. Element vzduchu drží vaše přání v podobě kouře a směřuje ho tam, kam ho chcete vyslat. Potřebujete k tomu jen sušené bylinky, tabletu dřevěného uhlí, vykuřovadlo a svůj záměr v mysli. Stejně tak postačí stojánek a vonné tyčinky. 

Pro co nejlepší účinek spojte energii dne v týdnu a získáte štěstí, bohatství, klid, soulad i lásku - nemluvě o očistném efektu, když vykuřujete z léčebných důvodů, při jasnovideckých činnostech nebo vykuřujete jenom proti nehativním energiím. Až tedy příště uvidíte vonné tyčinky, uvědomte si, že nejde jen o příjemnou vůni.

 

Kouř v rychlé magii

Očišťování domu

Rozmarýn

Zavřete všechna okna a dveře s vyjímkou hlavního vchodu. Projděte s vykuřovadlem celým domem od zadního vchodu směrem k hlavnímu. Jakmile skončíte, pocítíte jiskření a příchod nové, osvěžující energie.

Sebeočišťování

Kadidlo

Dejte dva kousky kadidla na tabletu dřevěného uhlí do vykuřovadla. Zbavíte se tím veškeré negativní energie nahromaděné uvnitř vás.

Pokoj a klid

Levandule

Pálení levandulových lísků udrží ve vašem příbytku klid, také přinese pokoj všem, kteří v něm přebývají.

Ochrana

Dračí krev

Palte jednou týdně ve vykuřovadle dračí krev-ochráníte svůj domov. Dračí krev je pryskyřice určitých stromů (Dracaeny-dračince či dracény a jiných), která má jasně červenou barvu.

Negativní energie

Routa

Pokud snesete kouř z routy, pak vydržíte ledacos. Negativní energie ji však přímo nesnáší.

Láska

Okvětní lístky růže

Vůně hořících lístků růže není bohužel tak příjemná, jak byste si mysleli. Když je však v hmoždíři podrtíte s lístky rozmarýnu, získáte docela příjemný a hlavně velmi mocný kouř lásky. Přitom myslete pouze na láku, kterou chcete v životě prožívat.

Vytvoření dobré energie

Myrha

Myrha docela příjemně voní. Prohděte s vykuřovadlem celý dům proti směru hodinových ručiček, tím vytvoříte dobrou energii.

Odstranění nežádoucích bytostí

Bodlák

Palte tuto rostlinu na místech, kde cítíte nežádoucí bytosti, a přitom na ně třokrát zakřičte: "Zmizte, zmizte, zmizte z mého domova i života!"

Léčení

Santalové dřevo a kadidlo

Posypte tablety dřevěného uhlí santalovým dřevem a potom přidejte malý kousek kadidla. Rozjímejte o svém přání sebe či někoho vyléčit a vizualizujte si, jak k němu proudí kouř.

Peníze

Bazalka a petržel

Podrťte směs sušené petržele a bazalky. Potom ji palte jednou za týden. Vyberte si k tomu vhodný den a planetu. Vaše finanční potřeby budou uspokojeny.

Štěstí

Muškátový oříšek a skořice

Smíchejte půl čajové lžičky muškátového oříšku a skořice. Jistě je máte doma v kuchyni v kořenkách. Zavoní vám to jako o svátcích. Ale vykuřování vám přinese štěstí nejen ve svátek.

Proti čárám

Andělika a hřebíček

Citualizujte si čáry, proti kterým chcete bojovat. Potom vhoďte na dřevěné uhlí tři hřebíčky koření a šprtku anděliky. Čáry se rozplynou jako pára nad hrncem. Opakujte po tři dny za sebou.