Barvy svíček

 

Vhodné barvy svíček a jejich účinky pro vaše rituály.

ČERNÁ

V sobě obsahuje všechny barvy. Může se použít na všechny rituály. Je barvou transformace, prvopočátkem začátku. Zneškodňuje černou magii a temné myšlenky.

HNĚDÁ

Podporuje vše zemité, hmotné, přináší stálost a jistoty.  Hodí se pro rituály bohatství, peněz a finančního úspěchu. Podporuje soustředění, rovnováhu, studium, mimosmyslové vnímání.

ŠEDÁ

Pomáhá zahalovat pravé úmysly do oblaku iluze. Podporuje introvertnost, neviditelnost, nevýraznost.

ZELENÁ

Hodí se pro rituály na přivolání štěstí, hojnosti, peněz, bohatství, úspěchu, plodnosti, mateřství, podporuje štědrost, manželství, rovnováhu, obnovu. Je vhodná pro nové a plodné začátky, proto se hodí i pro rituály, kdy začínáte nějaký nový projekt.

MODRÁ

Barva vody a proto se hodí pro posílení intuice, domácí pohody, inspirace, okultních sil, zdraví, klidu, míru, věrnosti, trpělivosti, uvolnění emocí a otevření se pravdám. Je dobrá pro zklidňující se meditace.

INDIGO

Meditační barva vztahující se do nitra. Používá se pro neutralizaci kouzel jiných lidí, ukončení pomluv a lží. Pomáhá bojovat s konkurencí a nečestnými hráči. Lidem navrací to, co vyslali druhým.

FIALOVÁ

Barva vysokého duchovního stupně. Podporuje vyšší mimosmyslové schopnosti, předpovídání budoucnosti, moudrost duchovní propojení, sjednocení člověka skrze propojení blokád.

PURPUROVÁ

Používá se pro uvolnění bloků skrze radost a štěstí, k prolomení smůly, podporuje úspěch, pokrok, duchovní ochranu, uznání ve světě, štěstí. Posiluje radost z meditace a duchovních zážitků.

ČERVENÁ

Je to mužská barva a podporuje vše živé vitální silou a energií. Uvádí do reality, probouzí racionální mysl, vyzývá k činu a jednání na pozemské rovině. Dodává odvahu a chuť věci řešit. Říká: „Jsem tady a teď!“

ORANŽOVÁ

Je sexuální živá barva. Pomáhá přilákat vše nové, dynamické, živé, vyjadřuje radost ze života. Hodí se pro rituály na přivolání milenců, radosti a doplnění energie.

ŽLUTÁ

Barva mysli, intelektu, duševní síly, podporuje představivost a intelektuální schopnosti. Hodí se pro rituály pro úspěšné zvládnutí zkoušek, na podporu soustředěnosti a koncentrace, tvořivosti, sebejistoty, připravenosti na změny.

BÍLÁ

Je barvou světla. Podporuje čistotu, duchovnost, upřímnost, pravdu. Podporuje vyšší ideály a cíle. Pomáhá osvětlit situace. Hodí se také na podporu nových začátků a úspěšné završení projektů a situací.

ZLATÁ

Barva bohatství, úspěchu, financí, velkého štěstí, předpovídání budoucnosti. Hodí se pro rituály na rychlé přivolání štěstí, finančních výhod a úspěchu.

STŘÍBRNÁ

Pomáhá odstraňovat záporné vlivy okolí. Chrání před negativními účinky pomluv. Podporuje vítězství, meditaci, rozvoj mimosmyslových schopností.