Esenciální oleje pro rychlá kouzla

 

 

Magie olejů byla nedílnou součástí života našich předků. Esenciální oleje jsou získávány z aromatických rostlin. Lidé jsou dnes velmi dobře seznámeni s léčivými a relaxačními vlastnostmi těchto olejů díky aromaterapii a povzbuzujícím masážím. Právě přírodní oleje potřebujete jak na tyto různé terapie, tak i v magii. Každý olej má stejně jako bylinky své specifické vlastnosti. Oleje působí velmi silně, stačí pouhá kapka a vaše magická prosba míří jasně a zřetelně do vesmíru. Pouhá kapka v aromalampě vydrží několik hodin. Proto buďte při používání těchto olejů ostražití a mějte na paměti sílu i účinek jejich vůně stejně jako možné reakce na ně. U některých lidí se může projevit alergie např. na vůni čistého levandulového oleje. 

Nejlepší a nejrychlejší způsob, jak docílit žádoucího výsledku, je kápnout na aromalampu nejprve olej, teprve potom zapálit svíčku a přidat horkou - NE studenou!-vodu. Jakmile přijde horká voda do styku s olejem, ihned dojde ke spojení s vesmírem. Pravé esenciální oleje nejsou levné a lahvičky jsou tak malé, až se vám bude zdát směšné zaplatit tolik peněz za množství oleje, co by se sotva na lžíci vešlo. Uvědomte si však, že kupujete čistý esenciální olej.

Relaxace

Dejte do aromaplampy tři kapky levandulového oleje.

Lepší usínání

Půlhodinku před tím, než půjdete spát, dejte do aromalampy jednu kapku jasmínového oleje a dvě kapky z šalvěje luční. Nebo rozprašte hodinu před spaním kapku šalvějového oleje na polštář.

Peníze

Chcete-li získat peníze, dejte do aromalampy tři kapky bazalkového oleje a používejte ho co nejčastěji.

Domácí štěstí

Pro šťastné domácí prostředí dejte do aromalampy dvě kapky bergamotové silice a jednu kapku nerolového oleje.

Soustředěnost na práci

Kápněte si rozmarýnový olej na kapesník a přičichněte si k němu vždy, když máte potřebu posílit koncentraci.

Svěžest

Dejte do aromalampy dvě kapky mátového a dvě kapky tymiánového oleje pro oživení. Také děti se budou lépe soustředit na domácí úkoly.

Meditace

Dejte si na ukazováček kapku heřmánkového oleje a před meditací si masírujte  jeden koneček ukazováčku o druhý. Potom se jemně dotkněte spánků.

Přitažlivost

Kdykoli je to možné, používejte růžový olej.

Ochrana

Dejte do aromalampy dvě kapky oleje z kadidla a jednu kapku oleje z myrhy.

Jestliže potřebujete rychlou a účinnou ochranu, ezměte starý, nepoužívaný hrnec a nalejte do něj litr vody. Přiveďte ji k varu. Potom hrnec sundejte ze sporáku a vhoďte do něj podrcený stroužek česneku, dvě kapky oleje z černého pepře, dvě kapky oleje z kadidla a tři kapky rozmarýnového oleje. Potom s nádobou opatrně projděte po celém domě, abyste ho ochránili. Opakujte celkem třikrát, pokaždé však přiveďte vodu znovu k varu.

Pokoj a klid

Používejte doma i v práci do aromalampy levandulový olej, abyste zahnali rušivé vlivy a neklid. Nebo do aromalampy dejte dvě kapky oleje z majoránky a získáte klid.

Magie

Před každou magickou činností dejte do aromalampy olej z muškátového oříšku. Jedna kapka zcela postačí.

Afrodiziakum

Pro povzbuzení sexuální žádostivosti dejte do aromalampy kapku vanilkového oleje a dvě kapky oleje z pačuli.

Udržení si muže

Stříkněte muži na oblečení kapku majoránkového oleje a bude navždy váš.

Léčení

Po nemoci si doma dejte do aromalampy santalový olej. Dvě kapky postačí a vrátí se vám zdraví.

Esenciální oleje štěstí

Bergamot, grapefruit, pomeranč, šalvěj luční a bazalka.

Esenciální oleje k odstranění stresu

Levandule, heřmánek.

Ochraňující esenciální oleje

Bazalka, myrha, kadidlo, rozmarýn a česnek.