Magické kameny a čísla

 

 

V dávných dobách byli lidé přesvědčeni, že kameny mají stejně jako čísla neobyčejný vliv na lidi. Věštci a šamani je používali k objasňování tajemství budoucích událostí.

Síla, která spočívá v kamenech, způsobuje, že i dnes je lidé používají k různým účelům: jako talismany na ochranu nebo jako prostředky podporující léčení.

Barva či charakteristická vibrace kamenů může posílit dobré energie jejich majitelů. Podpořené vhodnou vibrací čísel mohou působit ještě silněji.

Nyní si ověřte, jaké číslo reprezentuje vás. K tomu potřebujete datum svého narození. Pokud jste se například narodili 4. 6. 1957 = 4+6+1+9+5+7 = 32 = 3+2 = 5. Jste pětka. Stačí si nyní najít jen svůj kámen.

 

Nejvhodnější kameny pro jednotlivá čísla

 

Pro jedničku – korál

Tento kámen bude vnášet do vašeho života harmonii a pomůže uklidňovat váš organismus. Abyste posílili jeho působení, noste ho na holé kůži.

 

Pro dvojku – měsíční kámen

Povzbuzuje obranné síly organismu a podporuje duchovní rozvoj. Někdy přináší harmonii a klid do života a pomáhá majiteli udržet si to, co je mu nejbližší a nejdražší. Kámen by se měl nosit co nejblíže k tělu, například jako náramek.

 

Pro trojku – ametyst

Tento kámen uklidňuje nervy a uzdravuje duši. Přeje koncentraci, pomáhá při poznávání vlastních slabostí, a co je nejdůležitější, k jejich překonávání. Ametyst je nejlepší nosit na oblečení.

 

Pro čtyřku - smaragd

Vibrace tohoto kamene dodává člověku životní moudrost, obdarovává duchovní harmonií a klidem. Nejlepší je nosit ho bezprostředně na kůži.

 

Pro pětku – jaspis

Jeho síla dodává člověku sílu, víru, ale pomáhá i upevnit již získanou moudrost a poznání. Obdarovává i schopností poslouchat jiné, což se pětkám obzvlášť hodí.

 

Pro šestku – achát

Pomáhá především při meditacích, umožňuje pochopit mnoho duchovních věcí. Skvěle harmonizuje duši i tělo. Achát je třeba nosit na těle.

 

Pro sedmičku – lapis lazulli

Měl by se nosit jako náhrdelník nebo těsně na srdci. Jeho síla pomáhá vyrovnávat hladinu energie v těle, což může prospívat duchovnímu rozvoji především u osob, které jsou vnímavé na astrální vlivy.

 

Pro osmičku – topas

Je to kámen, která obdarovává silou jak tělo, tak i mysl. Pomáhá překonávat všechny těžkosti způsobené nedorozuměním s okolím. Tento kámen bychom měli nosit vždy blízko u sebe.

 

Pro devítku – diamant

jeho vliv na konkrétní osobu záleží na vlastnostech, které jsou pro ni charakteristické. Může způsobit blokády, ale i navrátit harmonii. Diamant má neobyčejnou moc přizpůsobit člověka vyšším vibracím. Nosí se na holé kůži.

 

Můžete se řídit při výběru i intuicí anebo zvěrokruhem. Záleží na Vás samotných, jaký kámen s Vámi bude komunikovat a vysílat Vám hřejivou energii. S láskou úctou a hlubokou pokorou Soňa Sofi.