Byliny na rychlou ochranu

Ochrana před zloději

Pověste na zadní dveře červený látkový sáček se stahovací šňůrkou naplněný kmínem pro ochranu domova. Buďte však rozumní a nezapomínejte vždycky při odchodu z domova zamknout přední i zadní dveře!

Ochrana domova před vnějšími negativními silami

Až se budete chystat vytřít doma podlahu, přidejte do kýblu čajovou lžičku drceného kmínu a lžíci soli. Při vytírání si představujte ochranu, kterou pro svůj domov hledáte.

Ochrana před pomluvami


Do černého látkového sáčku se stahovací šňůrkou dejte malou hrst nauvařené rýže a trochu listů rozmarýnu. Vezměte sáček do rukou a vizualizujte si, že pomluvy se k vám již nedostanou. Vnímejte, že se rozpouštějí jako dým.

Nezvaní hosté

Snažte se vždy mít na vstupních dveřích velkou paličku česneku. Každý, kdo by k vám chtěl přijít vez pozvání, si dvakrát rozmyslí, zda má překročit práh.

Ochrana vašich dětí

Dejte svým dětem pod polštář bobkový list a vitualizujte si ochranu, o kterou žádáte. Nebo vezměte trochu fenyklu a rozdrťte ho v hmoždíři. Pak ho vhoďte dětem do bot. Dostane se jim ochrany, aniž o tom budou vědět.

Čerstvá ochrana

Každou sobotu si udělejte kytičku z bylinek. Do vázy s vodou dejte rozmarýn, bazalku, petržel a mátu. Přidejte pár listů kapradí, aby kytice vypadal lépe. Vázu umístěte na hlavní stůl v obývacím pokoji. A nezapomeňte každý týden kytici vyměnit za novou.