Řeč těla 

 

Naše pocity, zážitky, energie i myšlenky ovlivňují naše fyzické, psychické a emocionální zdraví. Podle zdravotních těžkostí lze diagnostikovat příčinu nemoci tak, abychom porozuměli myšlenkám a emocím, které je způsobují. A hlavně s tím musíme chtít něco udělat, změnit nebo vyléčit, my sami.

Postavit se pravdě čelem sám sobě odpustit je nejtěžší. To znamená, že pokud se rozhodneme, tak bychom měli pochopit, že pro zlepšení či uzdravení našich potíží, je práce SÁM/A NA SOBĚ a ne že budeme očekávat, že problémy za nás budou řešit jiní lidé, lékaři, fyzioterapeuti, kartáři, alternativní léčitelé. Ano se správným vedením to můžeme zvládnout, ale musíme chtít a být ochotni pro to něco pravidelně dělat.

Somatické potíže souvisejí vždy s psychikou. A změna myšlení je nejtěžší změna, jakou můžete sami na sobě provést. Je to proces dlouhodobý a běh na dlouhou trať. Musím konstatovat, že se to vyplatí. Ani můj život nebyl peříčko. Mohla jsem se dál utápět ve smutku, bolestech, sebeobviňování a obviňování jiných lidí a věcí z různých příčin oblastí, ve kterých se mi nedařilo a přitom moje tělo vysílalo signály, že není něco vpořádku. Jenže já jsem se rozhodla svůj život změnit a své bolestné zážitky využít k tomu, abych radila lidem pomocí svých věšteb a karet, dělat životní rozhodnutí, pohnout se z místa. Pochopit a ukázat lidem na našich životních křižovatkách, jakou cestou se vydat dál, aby se mi zlepšila určitá oblast mého života, vše se uzdravilo a začalo fungovat, jak má.

Jak řešit fyzické problémy

Nezáleží na tom, jaké těžkosti, stres, zdravotní stav nebo nemoc máte. Všechny jsou propojeny na určitou část v našem těle.

Jak řešit emocionální problémy

Pokud pociťujete stres, deprese nebo frustraci bez jakéhokoliv vlivu na váš fyzický stav, je potřeba odstranit tento pocit. Tuto aktivitu je třeba vykonávat pomalu a zhluboka při tom správně dýchat. Zbavit se těchto negativních emocí a vypudit je ze svého těla.

Léčení barvami

Léčení barvami je úžasné. Můžete ho používat kdekoliv a kdykoliv. Barva je součástí vibrací, kterou můžete skutečně pocítit ve svých dlaních.

Podrobně je léčení barvami popsáno na mých webových stránkách https://vestirna-sonja.webnode.cz/esotericke-clanky/leceni-pomoci-barev/.

Jak pracovat s tělesnými systémy

Vaše tělesné systémy vám něco prozrazují o všech vašich orgánech, žlázách a dalších částech těla, které tvoří určitou oblast. Protože je v těle vše propojené, je užitečné pracovat s více částmi těla současně. 

Soňa Sofi.