Principy léčení

 

 

Deset základních principů léčení

 

Léčení znamená komplexnost. Takže chcete-li se vyléčit na všech úrovních, musíte vzít v úvahu všechny aspekty přispívající k dobrému zdravotnímu stavu.

 
  • První princip

Slibte si, že pro vás bude vaše zdraví prioritou. To znamená, že jste vzácnou bytostí, která si zaslouží mít vynikající zdraví a vitalitu. Pokud to uděláte, pak se vám otevře mysl a jste-li ochotni prozkoumat příčiny vašich onemocnění a těžkostí a zbavit se negativismu, který mohl přispět k vašemu zdravotnímu stavu? Nebo je vaší definicí léčení vzít si tabletku a umlčet své tělo? Skutečné

Léčení znamená naslouchat signálům, které se vám vaše tělo snaží vysílat, a následně vykonat změny, které ve vašem těle a vašem životě způsobí uvolněné proudění namísto onemocnění a ztuhnutí.

  • Druhý princip

Prociťujte své pocity, nepotlačujte je. Mnozí lidé stráví většinu svého času přemýšlením, ne cítěním, protože „cítění“ je pro nás nepohodlné. Pocity jsou klíčem k našemu zdravotnímu stavu. Prozrazují vám, co vám slouží ke cti a co ne, jestli se váš život ubírá správným směrem, nebo jste se vydali nesprávnou cestou. Vaše pocity vám dávají příležitost rozvíjet se, zbavovat se bolesti a udělat změnu ve svém životě. Prolomit pancíř, který vám brání dosáhnout dobrého zdraví, klidu a radosti.

  • Třetí princip

Uvědomujte si svůj dech a začněte s ním pracovat. Mnozí lidé dýchají mělce, čímž udržují své tělo v napětí, stagnaci a dávají mu více zabrat. Když dýcháte pomalu a uvědomujete si svůj dech, vnímáte své tělo, naladíte se na svou intuici, uvolníte si svou mysl a vyčistíte krev. Zároveň si zvýšíte energii a vitalitu, protože dech dává do oběhu energii ve vašem těle.

  • Čtvrtý princip

Jezte zdravě a promyšleně. Mnozí lidé vědí, co znamená nezdravá strava, ale v našich zaneprázdněných životech plných stresu je jednodušší koupit si rychlé občerstvení. Lidé často jedí rychle cestou někam, aniž by si uvědomovali, co jedí, nebo si jídlo skutečně vychutnali a těšili se z něho. To potom vede k tomu, že sníme víc, než potřebujeme. Být zdráv znamená zdravě se stravovat. Jídlo by mělo vyživovat vaše tělo, dávat mu energii, zdraví a vitalitu.

  • Pátý princip

Dopřejte svému tělu pohyb. Každý si může najít druh cvičení, který mu bude vyhovovat a pomůže mu cítit se lépe, užívat si svoje tělo, mít víc energie, detoxikovat se a uzdravit se.

  • Šestý princip

Poslouchejte své tělo. Rozpoznejte, kdy potřebujete odpočívat, bavit se a pracovat. Když lidé neposlouchají svoje vlastní tělo, dostaví se stres, napětí, strach, frustrace, úzkost a nemoc. Udělejte si vždy po pár hodinách několikaminutovou přestávku.

  • Sedmý princip

Buďte kreativní. Kreativita vám umožní relaxovat, bavit se a objevovat nové věci. Dává vám příležitost učit se, rozvíjet, objevovat svůj talent a duchovně růst. Zábava a kreativita prodlužují život.

  • Osmý princip

Přidejte svému životu víc barev. Barvy vyjadřují naše nálady-únavu, depresi, lehkost, energii a vitalitu. Zařaďte pozitivní barvy do svého života.

  • Devátý princip

Naučte se být vděčný. Soustřeďte se na všechny skvělé věci, které v životě máte místo, abyste přemýšleli nad tím, co nemáte, stěžovali si na nedostatek a omezení. Zapamatujte si, že to, na co myslíte, posilujete. Jestliže se budete zaměřovat na to, že jste nešťastní, ještě se to znásobí.

  • Desátý princip

Smích by měl být další prioritou. Pohled na život z té humornější stránky vám pomůže zbavit se stresu a rychleji se vyléčit.

Soňa Sofi.