Tajná řeč čísel - význam opakujících se čísel

 

OPAKUJÍCÍ SE ČÍSLA

Vesmír a andělé nám někdy posílají zprávy v podobě opakujících se čísel. Je na nás, zda tato poselství rozpoznáme a jsme k nim vnímaví či nikoliv. Většinou se tyto číselné kombinace objevují v našem životě při změnách, aby nám byly nápomocny. Tyto číselné vzkazy se objevují na hodinách, monitoru PC, na poznávací značce projíždějícího auta nebo na účtence od nákupu. Čísla můžeme vidět i ve snech. Opakující se čísla se mohou objevit kdekoliv a existuje nekonečné množství možností. Přestože vám to v době, kdy se to děje, může připadat divné nebo vás to i třeba vyleká, je důležité, zjistit si význam těchto opakujících se číselných kombinací.

V numerologii má každé číslo mnoho rozmanitých významů, takže je vždy několik možností, co přesně váš číselný odkaz znamená. Nastává čas zapojit intuici a zachovat si zdravý rozum, protože k významu poselství dojdete jenom pomocí poctivého sebezpytování a vyhodnocování, protože číslo má tentýž význam, ať se vyskytne kdekoliv, platí i pro čísla opakující.

 

Význam opakujících se čísel

Opakující se číslo 1

Je čas na nový začátek. Začněte něco nového. Nechte minulost za zády. Buďte odvážní a silní. Přijměte svou nezávislost. Vyčleňte se z šedi davu a kráčejte vlastní cestou. Přijměte svou individualitu. Využívejte své tvůrčí schopnosti k dobru věci. Na co myslíte, to tvoříte, a proto si neustále hlídejte své myšlenky. Zaměřujte svou pozornost na to, co chcete, a ne na to, co nechcete. Jděte do toho, o čem právě přemýšlíte anebo co řešíte ve svém životě.

Opakující se číslo 2

Spolupracujte s lidmi. Buďte diplomaty. Vyřešte nezpracované emoce. Milujte sami sebe. Pracujte na svých mezilidských vztazích. Otevřete se milostnému vztahu, který vám možná vstupuje do života. Navažte partnerský vztah. Uzdravujte druhé a především uzdravte sami sebe. Zajistěte si v životě rovnováhu. Naučte se říkat „ne“. Podporujte harmonii. Přijměte svou ženskost nebo svou ženskou stránku. Důvěřujte své intuici. Rozvíjejte své psychické schopnosti.

Opakující se číslo 3

Projevujte se tvůrčím způsobem. Dopřejte si víc zábavy a buďte veselí. Pobývejte častěji s přáteli. Najděte si nového koníčka. Buďte poctiví. Říkejte, co si myslíte a komunikujte s ostatními. Projevujte své emoce zdravým způsobem. Vyjadřujte své pocity slovy. Veďte si deník nebo piště blog. Nepomlouvejte, nekritizujte, nestěžujte si. Dívejte se na svět očima dítěte. Pobývejte více s dětmi. Vezměte si volno nebo dovolenou. Pracujte na svém duchovním rozvoji.

Opakující se číslo 4

Uklidněte se. Zajistěte si v životě větší stabilitu. Buďte ukáznění. Pilně pracujte. Nevzdávejte se. Převádějte své nápady do reality. Šetřete penězi. Berte své povinnosti vážně. Buďte poctiví. Dělejte, co se dělat má. Je čas učinit předsevzetí. Začněte si budovat základy pro budoucnost. Vytrvejte a nepřestávejte. Věnujte se svému zdraví. Pobývejte častěji venku v přírodě. Vězte, že andělé jsou vám nablízku.

Opakující se číslo 5

Připravte se na změnu. Dělejte pozitivní změny ve vašem životě a buďte flexibilní a přizpůsobiví. Nechte se nést proudem řeky života. Zbavte se toho, co vás omezuje nebo nějakým způsobem svazuje. Vzhůru do nějakého dobrodružství. Poznávejte život a seznamujte se s novými lidmi. Zkoušejte nové věci. Jděte dopředu a myslete jinak, než jste byli zvyklí. Buďte vynalézaví a cestujte. Vezměte si dovolenou. Cvičte se ve střídmosti a umírněnosti. Podělte se o své myšlenky a nápady. Zviditelňujte se. Riskněte to a jděte za svými sny a touhami.

Opakující se číslo 6

Vězte, že láska je na cestě k vám. Buďte aktivní v mezilidských vztazích. Pobývejte častěji se svými dětmi a rodinou i přáteli. Věnujte se záležitostem své rodiny, přátelům a lidem vašemu srdci blízkým. Neopomíjejte své zdraví. Zkrášlete si svůj domov i život. Změňte svůj vzhled. Uzdravujte ostatní i sami sebe. Berte své povinnosti vážně. Ukončete nefunkční vztah. Jste-li ve funkčním vztahu, pak založte rodinu. Připravujte se i na to, že budete mít dítě.

Opakující se číslo 7

Pobývejte v klidu a o samotě. Pravidelně se modlete. Praktikujte jógu, čchi-kung nebo meditujte. Pátrejte po tajemstvích a záhadách vesmíru. Věnujte se svému zdraví. Zajímejte se o alternativní terapie. Studujte a soustřeďte se na svůj osobní nebo duchovní růst. Navažte spojení se svou duší a nitrem a naslouchejte mu. Pátrejte po své duchovní pravdě. Čtěte a shánějte si informace. Vraťte se do školy anebo se přihlaste do nějakého kurzu či se rekvalifikujte. Specializujte se na to, co vás baví a zdokonalujte se ve svém oboru. Vyučujte další lidi. Cestujte. Pobývejte venku v přírodě a to zejména v blízkosti vody.

Opakující se číslo 8

Veďte si účty. Vypořádejte se s nevyřízenými dluhy a právními záležitostmi. Zaměřte se na svůj kariérní postup. Změňte zaměstnání, pokud jste v současném nespokojeni a uvažujete-li například o vlastním podnikání. Za všech okolností si hlídejte všechny své myšlenky. Buďte pozitivní. Naučte se zacházet s bohatstvím. Udržujte rovnováhu mezi materiálním a duchovním světem. Chopte se znovu své moci. Povzneste se nad své ego. Přijměte uznání, jehož se vám dostává. Věřte ve spravedlnost, protože se brzy dočkáte i důkazů, že spravedlnost existuje.

Opakující se číslo 9

Připravte se na uzávěrku a bilancování, protože nastal čas transformace. Oprostěte se od všeho, co vám již není k užitku. Buďte důvěřiví a podvolte se. Mějte otevřenou mysl a buďte tolerantní. Odpusťte sobě i druhým, Nechte zahojit záležitosti z minulosti. Vyřešte staré konflikty. Urovnejte své vztahy v rodině. Buďte soucitní. Dávejte ze sebe nesobecky druhým. Věnujte se humanitárním a ekologickým aktivitám a ochraně zvířat. Vyjadřujte se tvůrčím způsobem. Zajímejte se o umění a duchovno.

 

Pokud se nějaké číslo opakovaně objevuje v kombinaci například 645 nebo 48 – bude kombinace každého jednotlivého čísla. Například 645 může znamenat: láska je na cestě (6), jakmile si zajistíte stabilitu (4) a učiníte pozitivní změny ve svém životě – rozhodnutí – krok (5).

Protože vám zákon přitažlivosti umožňuje přitahovat si do života to, čemu věnujete pozornost, je také možné si přitahovat do života opakující se čísla prostě jen tím, že se na ně zaměřujete. Bez ohledu na to, zda jste si opakující čísla přitáhli, nebo vám byla seslána z vyšších sfér, můžete se jimi rozhodně nechat v životě vést.