Luna a novoluní ve Štíru

Živlem Štíra je voda, zde znamená city, které jsou spojené s neviditelnou silou  planety Pluta. Je to znamení hloubavé a intenzivní. Období Měsíce ve Štíru je charakteristické destruktivními přístupy a snahou vyvarovat se omylů z minulosti. Všichni máme sklony být nezvykle podezíraví. Klíčové slovo je „odhodlanost", klíčová myšlenka„toužím". Štíři patří mezi tvory, kterých se člověk podvědomě bojí, a zároveň jej fascinují. Pohybují se velmi rychle a jsou považováni za jedno z nejerotičtějších znamení zvěrokruhu.

 

Štír ovlivňuje pohlavní a vyměšovací orgány, močový měchýř, konečník a sexualitu.

ENERGIE ŠTÍRA

Síla, intenzita, znovuzrození, přeměna, osvícení, moudrost, karma, instinkt.

Novoluní a úplněk

Měsíc se během roku dostává při novoluní a úplňku do každého znamení zvěrokruhu. Novoluní je spojeno s počátkem nového cyklu. Je to okamžik pro nové příležitosti. Plánujte svou budoucnost, rozlučte se s minulostí. Pokud máte své plány, můžete počítat s jejich podporou. Abyste dosáhli úspěchu, vše si důkladně připravte a naplánujte. Při novoluní stojí Měsíc a Slunce ve stejném znamení zvěrokruhu, kdo se v tomto znamení narodil, měl by se v tento den věnovat především sám sobě.

Novoluní ve Štíru připomíná, že není dobré v sobě dlouho chovat zášť nebo pocit ukřivděnosti, je třeba odpouštět a jít dál. Úplněk ve Štíru vyvolává skryté bolesti.

 

Práce s energií, osobní ochrana

  • Štíři mají silné energie a mají v sobě cosi magického. Snad je to tím, že jejich vládnoucí planeta je tajemný a osudový Pluto. Ovládá sílu, moc, masy a davy a její energie jsou buď pozitivní a přinášejí úspěch, anebo negativní a přinášejí zkázu. Proto v období, kdy je úplněk, nebo novoluní ve znamení Štíra, by člověk měl pracovat na svých zásobárnách energie. Štíří energie jsou vášnivé energie. Láska a nenávist, radost a smutek, chvála a pomluvy, den a noc. Štíří energie jsou buď všechno, nebo nic, neznají nic mezi tím a nedělají nic na půl, jedou vždy na plný plyn. Lidé pod vlivem Štíra jsou plní extrémů. Silná energie, která proudí kolem nás ve dnech Štíra, nás může posunovat, ale také brzdit. Je na každém člověku, jak využije těchto štířích energií. Pokud tuto energii dokáže subjekt uvolnit a hlavně využít, jedná se o velmi silné a mocné jedince. Jestliže ale naopak je energie potlačována, nebo jí není dovoleno se rozvíjet, může mít negativní účinky.
  • Proto je v těchto dnech vhodné pracovat s energií ochrany. V těchto dnech je dobré udělat si rituály na osobní ochranu, proti negativním energiím, na lásku, hojnost, finance, doplacení hypotéky, zaplacené účty. Rituály a zaříkávání situací vyžadujících si konečnou energii, změnu, nebo jsou propojené karmou. Zaříkávání na podporu instinktu nebo nalezení jádra věci složité situace. Zaříkávadla na moudrost, obnovení starého projektu, zastavení negativní energie, odhalení pachatele, zastavení pomluv a jiných negativních emocí. Zaříkávadla pro nalezení správného směru, činnosti. Zaříkávání na ukončení záležitosti. Porozumění kruhu narození, života, smrti a znovuzrození. Reinkarnace a minulé životy.

Pozor na závist a zášť. Dělejte tyto rituály sami za sebe. Pozor na hromadné rituály, kdy nikdy nevíte, kolik energií se zde mísí, i když vykonavatel společného rituálu nemusí mít zlé úmysly, buďte obezřetní. Když děláte rituál sami za sebe, tak víte, v jakých energiích se pohybujete a vyslovujte svá přání bez podmínek ve prospěch všech zúčastněných a pro dobro všech. Nic ničím nepodmiňujte, zejména ne časově. Přenechejte svá přání Vesmíru, kde je dost pro všechny. Boží moudrost je neprozřetelná.

Vždy když se vám nedaří a prožíváte nezdar, obraťte se do svého nitra, na své anděly a zeptejte se, co můžete udělat proto, abyste byli obklopeni energiemi dobra a lásky. Když budete řešit jakýkoli problém, definujte tento problém. Uvědomte si, proč se vám děje to, co se vám děje. Uvědomte si, jak byste chtěli, aby daný problém vypadal, když se vyřeší. Vytvořte si mentální představu toho, čeho chcete dosáhnout a potom na tom začněte každý den pracovat na změně svého myšlení. Nejde to ze dne na den. Nejdříve musíte mít srovnanou minulost, abyste pak pomocí afirmací mohli resetovat svou GPS v hlavě a postupně měnit své myšlení. Změny jsou viditelné u někoho dříve, u jiného později, ale po dvacetijedna dnech je pocítíte i vy sami, a pokud vytrváte třicet dnů, což je vědecky dokázáno, aby mozek přijal tyto informace do svého podvědomí, bible hovoří o čtyřiceti dnech. Co říkáte? Nestojí vám to za pár dnů námahy? Změnit své návyky, zautomatizovat je a začít nový život? Nenechte se ovládnout negativními myšlenkami. Nenechte se ovládnout energiemi, které jsou k vám z okolí vysílány. Tyto energie mohou vysílat různí lidé, situace i místa. Mějte se na pozoru, vyhýbejte se takovým lidem.

  • Mám sama velmi dobré zkušenosti pomocí čtení z Akáši. Já jen lidem ukazuji JAK A  PROČ - JSEM POUZE ZPROSTŘEDKOVATELEM INFORMACÍ a oni musí udělat práci na sobě sami, protože to za ně nikdo neudělá, nemávne kouzelným proutkem, ani nespálí problém pomocí papírku. Tady jde o karmické věci, které si člověk musí pochopit, odžít, bohužel někdy i kletba je součástí karmy. Pokud jste rozhodnutí zodpovědně své problémy vyřešit, ať už se týkají peněz, dluhů, finančních transakcí, refinancování, či chcete vědět, jakým způsobem k vám může finanční hojnost proudit, proč k vám peníze neplynou, nebo potřebujete vyřešit rodinné vztahy, partnerské, milenecké, manželské problémy a jste ochotní na sobě pracovat, pak můžete využít mé poradenské činnosti zde: 

Novoluní a úplňkové věštby, kdy jsou energie zesílené a zaměřené na jednotlivé úplňky a novoluní podle energií.

https://www.vestirna-u-sonjy.cz/obory-vesteni/velky-rocni-horoskop/vestba-osudu-karma-vasi-duse/

 

Když se nacházíte v prostředí, kde všichni lžou a pomlouvají, máte dvě možnosti. Buď budete také lhát, anebo pomlouvat a splynete s davem. Naladíte se na tyto energie a klesnete na jejich úroveň, anebo nesplynete s davem a dříve či později se kolem vás okolí změní na základě toho, že vy sami jste změnili sebe. Uleví se vám. Podmínkou je, že musíte přijmout jakoukoli změnu. I kdyby se vám nelíbila. Může se stát, že ti kdo pomlouvají nebo lžou, zůstanou na stejném místě v tom lepším případě a vy se můžete posunout na vyšší úroveň bytí.

Odstranění dluhů, energie financí

Vždy když je novoluní, nebo úplněk ve znamení Štíra je potřeba se zaměřit na finance. Pod vlivem těchto energií vychází napovrch vše, co je ukryto. Jestliže někdo tají něco kolem financí, jestliže někdo něco nezaplatil, v tomto období, přijde zúčtování. Proto je důležité si pod vlivem těchto energií zkontrolovat, zda máte všechno zaplaceno řádně a včas. Hlavně se nezadlužujte. Energie pod vlivem Štíra přinášejí nepříjemné zprávy kolem financí. Naopak, když hospodaříte rozumně, tak se nemáte čeho bát a bude se vám dařit. Lidé, kteří mají dluhy, musí být v tomto období velmi opatrní. Také ti, kteří něco tají, mohou v těchto dnech počítat s vyzrazením. Když probíhá úplněk nebo novoluní ve znamení Štíra, opatrnosti nikdy není nazbyt. Hlídejte se, buďte opatrní a hlavně ať se děje, co se děje nepropadejte panice.

Žárlivost a sexualita

To jsou rovněž témata, která můžete řešit v období, kdy probíhá úplněk nebo novoluní ve znamení Štíra. Ten kdo nemá zpracovanou energii Štíra, může žárlit na všechny a na všechno. Může žárlit na partnera, ale také na úspěch někoho jiného. Žárlivost není v pořádku, ale je to normální lidská vlastnost a každý někdy na něco nebo na někoho žárlí. Jde o to, jakým způsobem zvládneme zpracovat tuto lidskou emoci. Správně vedená žárlivost nás totiž může motivovat k lepším výsledkům, k tomu, že na sobě zapracujeme a že se budeme snažit mít lepší výsledky a lépe vypadat. V životě je potřeba si uvědomit, že žádný člověk není nikdy nejlepší. Ale každý člověk může být v něčem výborný. Nikdo nejsme dokonalým a ani se jím nerodíme.

Štíří energie mají na starosti zvýšenou sexualitu. Proč je ale Štírům připisováno to, že jsou sexuálně náruživí? I jiná znamení mají ráda sex a milování. Asi to vzniklo díky tomu, že Štíři mají zvýšenou emocionalitu v genech. Sexuální aktivita je u Štírů opravdu vysoká, a přesto má tolik jedinců právě v oblasti sexu problémy. Štíři touží po sexu, ale touží většinou prožít něco jinak, potřebují, aby to bylo netypické. Čím více jsou zvýrazněny energie Štíra, tím je větší pravděpodobnost nějaké sexuální abnormality. Záleží samozřejmé na vyspělosti daného jedince. Někteří svou energii vybíjí sportem, nebo jiným adrenalinovým prožitkem. A velký rozdíl je také mezi mužskou a ženskou energií. Právě proto, že Štíři mají silné energie, silné emoce, tak musí být zaměřeni na všechny oblasti, ve kterých se mohou emocionálně vybít. Sex je oblast, kde to jde nejlépe. Nejhorší stav je, kdy Štír buď z psychického, nebo zdravotního hlediska „nemůže", nebo když se mu v lásce nebo v sexu nedaří. V tom případě má sklony k nějakým závislostem. Štíří energie je vášnivá energie. Vášeň je provází během celého života. Moc záleží na tom, po čem začnou vášnivě toužit. Většinou toho dosáhnou. V období úplňku a novoluní ve znamení Štíra bychom si měli všichni uvědomit, jak to máme s těmito štířími energie, jak zvládáme závist, žárlivost, jak se nám daří v oblasti milostných vztahů, jak je naplněna naše vnitřní žena a vnitřní muž, zda máme tyto energie zpracované. Hodně lidí zaměňuje touhu po lásce s touhou po sexuálním prožitku. Sexuální energie je jedna z nejsilnějších energií. Je třeba si uvědomit, zda chceme prožívat sex, či milování – to jsou dva odlišné pojmy, protože kdo zažil splynutí dvou duší na vyšších vibracích lásky, ten už nikdy nezamění milování se sexem, ať již za jakýchkoliv okolností. Pokud jste sami, tak byste v těchto dnech měli svému podvědomí dát informaci, jak chcete být milování, jak chcete prožívat lásku, jak a s kým chcete prožívat tyto intimní energie. Své energie si prožívejte tak, jak to skutečně cítíte. Ale hlídejte psychiku a své touhy.

Magické schopnosti

Když máme úplněk či novoluní ve znamení Štíra, můžete cítit, jak to všude kolem jiskří. Všechno je nabito magickou energií, můžete v sobě probouzet nadpřirozené schopnosti. Lásku si přát můžete, ale dejte pozor na to, co si přejete, když si například přivoláváte partnera, dělejte to tak, že nebudete konkretizovat. Aby se vám to jednou nevymstilo. Vše vždy ponechejte na vyšších silách a na tom, co s vámi Bůh zamýšlí. Můžete si přivolat lásku, otevřít své nadpřirozené schopnosti, nebo přivolat do svého života zázrak. Je jen na vás samotných, kterou oblast vašeho života potřebujete uzdravit.

Zdraví ve znamení Štíra

Když vládnou dny Štíra, můžeme v ovzduší cítit nejen zvýšenou emocionalitu, ale také větší vlhkost. Je to vhodné období na organizování různých romantických večírků a vášnivých setkání. Tyto energie ovlivňují sexualitu. A zdravotně je potřeba věnovat pozornost pohlavním orgánům, ledvinám, močovému měchýři, konečníku. Je potřeba se teple oblékat. Duchovní energie jdou do hloubky a probouzejí různá tušení a řídí city.
Lidé se stávají emocionálně neřízenými střelami. Nenamáhejte se a především se nerozčilujte, zejména těhotné ženy, kojící maminky a psychicky labilní jedinci. Studené nohy a špatně prohřátá ledvinová oblast může vést k problémům nebo nachlazením. Preventivní sedací koupele s řebříčkem mohou nyní pomoci od ženských problémů. Je zajímavé, že všechny léčebné byliny, které jsou nasbírány ve dnech Štíra, působí obzvlášť účinně. Nejlépe je sbírat za přibývajícího měsíce, nebo za úplňku a skladovat za ubývajícího měsíce v nádobách a ve tmě.