Intuice

 
 

Musím konstatovat, že žít život člověka s rozvinutou intuicí a otevřeným srdcem je velmi odvážné, zejména v dnešní době. Otevřete-li se síle absolutní lásky, stanete se tak paprskem světla pro své okolí. Síla lásky, která mnou proudí, přitahuje lidi, kteří potřebují vést, podpořit nebo nějakým způsobem pomoc či radu.

V intimních vztazích je důležité najít rovnováhu mezi výdejem a příjmem energie.Nerovnováha totiž brání přirozenému průtoku energie.

Láska je schopnost vyjádřit a sdílet sebe sama na základě vnitřní síly. Proto je velmi nutné přijímat tak jako stejně dávat. To jsem pochopila až v bývalém vztahu, kde mě naprosto mistrovsky vyškolil "duchovní" partner.

Aby byl váš vztah vyvážený, musíte být na svoje vlastní emoce a potřeby stejně silně napojeni, jako na emoce a potřeby svého partnera. Absolutní láska vyplývá ze stavu vnitřní pohody. Používat intuitivní vědomí k ovládání ostatních nefunguje. Lidé si často myslí, že mohou být šťastni jen s jedinou osobou a když zjistí, jak se může vyvíjet jejich budoucnost pomocí věštby, tak přesně tak bude jejich vztah fungovat. Omyl!!! Osud je jedna věc a svobodná volba každého člověka druhá.

Moudrost lásky nepracuje na základě naší snahy o manipulaci a ovládání. Absolutní láska funguje díky dostatku a hojnosti. Existuje nekonečné a neomezené množství milostných příležitostí, které všichni můžeme mít. Intuice nás může dovést k naplňujícímu a uspokojivému vztahu, jen se budete možná muset vzdát svých představ o tom, jak má přesně vypadat.

 

NELPĚTE NA NIČEM ANI NA NIKOM!

 

Intuice nám dává dar vidět do hloubi duše jiného člověka. Tím odhalíte opravdovou a skutečnou krásu, která leží hluboko uvnitř a ne na povrchu. Každý člověk by měl však nakládat se svojí intuicí a jejím potenciálem dle vlastní svobodné vůle. Pokud tedy někdo nechce, nemůžete ho nutit. Láska se nedá vynutit.

Vysoce intuitivní lidé nemají lehký život, jak si někteří o věštcích a kartářkách myslí. Je tomu právě naopak. Tito lidé se spíše než na svůj zájem o sebe zaměřují na zájem o ostatní a jejich pohodu. Já sama jsem často zanedbávala to, kolik energie, času i odpovědnosti dávám jiným lidem. Toto jsem si uvědomila až po boku svého bývalého partnera. Děkuji Bohu i andělům, že mi tohoto člověka seslali do života. Konečně jsem si uvědomila, že není sobecké myslet sama na sebe. Pečovat o sebe a svůj cenný dar citlivé intuice je pro mě prioritou číslo jedna. Nemohu nikomu pomoci, pokud budu sama zahlcená prací a ve stresu.

Všichni jsme bytostmi lásky. Naše lidská povaha však ne vždy vytváří příjemnou společnost. Skvělý duch ještě neznamená, že na vás nemůže mít tento člověk z hlediska své povahy negativní vliv.

Proto chráním, sebe, své soukromí a lásku. Skutečně nepotřebuji mít ve svém nejbližším okolí nepřející lidi, neadekvátní spolupráci, kolegy či jiné, kteří využívají mého jména ku svému prospěchu a nedělají svoji práci srdcem, a proto se také od takových lidí distancuji. Je jedno, jestli pečete rohlíky, děláte v realitách, či prodáváte nějaké zboží anebo pečujete o nemocné či postižené, pokud to neděláte s láskou a čistým srdcem pak se vám dařit nemůže, protože peníze za tuto práci přicházejí následně, neděláte-li pod cenou anebo charitu zdarma, protože všichni platíme nájem a žijeme v reálném životě naší společnosti, která je takto nastavená. To platí i pro facebook, jiné sociální sítě, telefonování a různé formy komunikace. Komunikace v médiích mě stojí mnoho sil a vnitřní energie. Vše zvládám jen díky ukázněnosti sama sebe a svých nejbližších. Děkuji svým dětem za jejich podporu a trpělivost.

Přijímat ostatní takové jací jsou, bez předsudků a kritiky je něco, co se všichni musíme učit. Nemusíte s každým vycházet. Ne každý vás bude mít rád. Někteří vás nepochopí a budou vás soudit, jako mne. To může být sice zdrojem bolesti, ale mě to osvobozuje.

Buďte sami sebou a dovolte to i ostatním.

S láskou a úctou pro všechny Soňa Sofi - Sonja Výklad Karet.